Dagbesteding

ZEP WERKT is de naam voor dagbesteding bij ZEP XL. ZEP WERKT kijkt vooral naar wat jij kunt en wilt. Daarbij stimuleren we zoveel mogelijk jouw zelfstandigheid. Bij ons kun je kiezen voor veel leuke activiteiten:

Als je van de natuur houdt kun je met je (groene) vingers heerlijk aan de slag in de groenvoorziening. We hebben diverse tuinklussen en je kunt meedoen aan leuke workshops.

Houd je meer van sport? Dan ga je lekker fitnessen of kickboksen. Je kunt zelfs meedoen aan een bootcamp. Gezond zijn is niet alleen bewegen. Daarom krijg je van ons ook advies over wat je het beste kunt eten en drinken en wat niet.

Je creativiteit kun je kwijt met schilderen (bijvoorbeeld portretten) of kleien. Laat je fantasie maar gaan tijdens crea!

Zelf iets moois maken van hout? Met houtbewerking leer je onder begeleiding hoe dat gaat én je leert meteen een vak.

Als je een beetje technisch bent aangelegd of interesse hebt in techniek kun je je ei kwijt in onze rijwielwerkplaats. Daar leer je niet alleen hoe je banden plakt en fietsen herstelt, maar leer je ook motortjes en scooters repareren.

Ook bieden wij voor de muzikale clienten een muziekgroep waar ze met elkaar instrumenten bespelen en liedjes oefenen. Hier leest u meer daarover >

Houd je van lekker eten (wie niet?) en wil je graag weten hoe je dat zelf kunt klaarmaken? In onze professionele keuken leer je koken en zijn er geregeld kookworkshops. Hiervoor werken we nauw samen met het team van brasserie De Berk.

Allemaal heel leuk en inspannend, het een wat meer dan het ander. Daarom bieden we je ook alle gelegenheid om goed tot rust te komen.

Wilt u graag meer informatie?