Onze nieuwe locatie: Jan de Wittstraat in Bergen op Zoom

Onze nieuwe locatie aan de Jan de Wittstraat in Bergen op Zoom is geopend! Waar eerst de beschermd wonen locatie aan de Ostadestraat in Roosendaal lag, ligt deze nieuwe woning in het mooie Bergen Op Zoom. Deze nieuwe woning zorgt voor veel enthousiasme bij begeleiding, bewoners en medewerkers en wij zijn trots dat we nu ook onze begeleiding in Bergen op Zoom kunnen aanbieden.

Over de nieuwe locatie

Deze locatie ligt nabij de stad en kan je gratis parkeren. Op basis van een indicatie kan je jezelf aanmelden voor een beschermd wonen kamer. Onze begeleiding staat 24/7 voor je klaar!

De bewoners

Toen we langs kwamen om informatie te verzamelen voor deze blog, werden we opgevangen door één van de bewoners. Er hing een leuke en relaxte sfeer. Deze groep is erg hecht en er wordt veel samen gedaan. ‘S Avonds kijken we vaak samen televisie en er wordt samen gekookt’ verteld begeleider Bente.

Kortom, deze nieuwe locatie is een gezellige woning met betrokken begeleiding die voor jou klaar staat en kijkt wat ze voor jou kunnen doen.Meer weten over onze woonlocaties? Klik dan hier